Translate

MARIJINA SPOROČILA

 

MARIJINA SPOROČILA
SEPTEMBER 2012


MEDŽUGORJE
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/


Sporočilo, 25. september 2012 [O]

Marija during an apparition^
«Dragi otroci! Ko gledate v naravi bogastvo barv, ki vam jih daje Najvišji, odprite srce in s hvaležnostjo molite za vse dobro, ki ga imate in recite: tu sem ustvarjen za večnost, in hrepenite po nebeških stvareh, ker vas Bog ljubi z neizmerno ljubeznijo. Zato vam je tudi mene dal, da vam povem: samo v Bogu je vaš mir in upanje, dragi otroci. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. »


____________________________________

MALI  LOŠINJ

16.9.2012 (Nedjelja)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!
Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom Svetištu gdje ćete dobiti velike milosti.
Djeco, koliko se mještana danas čudilo na velikom broju hodočasnika, dok drugi odgovaraju: „Ima ih sa svih strana.“ Da djeco moja, žalosna sam kad mještana ima najmanje.
Djeco moja, nemojte se čuditi. Tako je u svakom mjestu, u svakom Svetištu. Mještani samo čekaju na gotovo – da drugi mole za njih.
Djeco moja, Ja vas pozivam ne samo da hodočastite na ovo Brdo, nego potrudite se doći i na molitvu u Zajednicu. Malo manje ići po kafićima. Potrudite se više ići na sv. Mise i molitve.
Djeco moja, hvala svima koji se trudite za pomoć Zajednici, kao i u izgradnji u Svetištu. Dalje prste od upaljača.
Sada sve liječim duhovno i tjelesno.
Izmolite jednu Zlatnu Krunicu na moju nakanu.
Sve vas blagoslivljam. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

MIR, MIR, MIR!
________________________________________


MEDŽUGORJE
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/


Sporočilo, 2. september 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition^
«Dragi otroci! Med tem, ko vas moje oči gledajo, moja duša išče duše, s katerimi želi biti eno; duše ki so dojele važnost molitve za tiste moje otroke, ki niso spoznali ljubezni Nebeškega Očeta. Kličem vas, ker vas potrebujem. Sprejmite poslanstvo in se ne bojte, okrepila vas bom. Napolnila vas bom s svojimi milostmi. S svojo ljubeznijo vas bom zaščitila pred hudobnim duhom. Z vami bom. S svojo navzočnostjo vas bom tolažila v težkih trenutkih. Hvala vam za odprta srca. Molite za duhovnike! Molite, da bi bila edinost med mojim Sinom in njimi čim trdnejša, da bodo eno. Hvala vam. »
__________________________AVGUST 2012


MEDŽUGORJE
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/


 Sporočilo, 25. avgust 2012 [O]

Marija during an apparition^
«Dragi otroci! Tudi danes, z upanjem v srcu, prosim za vas in se Najvišjemu zahvaljujem za vsakega od vas, ki s srcem živite moja sporočila. Zahvaljujte se Božji ljubezni, da morem vsakega od vas ljubiti in voditi po mojem Brezmadežnem Srcu in k spreobrnjenju. Odprite svoja srca in odločite se za svetost; in upanje bo rodilo radost v vaših srcih. Hvala vam, ker ste odzvali mojemu klicu. »

___________________

MALI LOŠINJ

http://www.kraljicaljubavi.hr/ 

16.8.2012 (Četvrtak)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!
Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu gdje ćete primiti velike milosti.
Djeco moja, vjernici moji, da nije vas vjernih i vas hodočasnika koji svuda hodočastite i molite, ova crkva bi se odavno ohladila.
Djeco moja, vi koji trpite niste uzalud odabrani za trpljenje. Vaše trpljenje prinašam Isusu, koji je trpio za vas i uskrsnuo za vas.
Djeco, mnogi ginu u katastrofama a nepomireni sa Isusom. Molite 9-nice za ublažavanje katastrofa kojih će biti po cijelome svijetu.
Sad pozivam sve neobraćene i one koji se nazivaju kršćani a ne blaguju za istim stolom. Isus vas zove. Dodjite, ne čekajte zadnji trenutak. Mnogi će htjeti ali neće moći.
Djeco moja, hvala svima koji pomažu Zajednici fizički i materijalno, kao i onima koji se skupljaju u Zajednici na molitvu. Djeco, ne idite tamo gdje se ide samo za zaradu. Vrijednija je molitva u Zajednici.
Djeco moja, hvala za križ koji se napravio. Hvala za svaku sitnicu koje se donirala Zajednici.
Djeco moja, vi koji ste došli iz daleka, Ja znam da želite pokloniti kipove, ali Ja bih bila najsretnija da taj novac pošaljete u Afriku za gladne.
Djeco, sad izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.
Blagoslivljam sve vas kao i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

_________________________________________________

MEDŽUGORJE

Sporočilo, 2. avgust 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition^
«Dragi otroci! Z vami sem in ne odneham. Želim vas spoznati s svojim Sinom. Želim imeti svoje otroke s seboj v večnem življenju. Želim, da občutite radost miru in da imate večno odrešenje. Molim, da premagate človeške slabosti. Prosim svojega Sina, da vam podari čista srca. Dragi moji otroci, samo čista srca vedo kako nositi križ in vedo kako se žrtvovati za vse tiste grešnike, ki so žalili nebeškega Očeta in ki Ga tudi danes žalijo, a ga niso spoznali. Prosim, da spoznate svetlobo resnične vere, ki prihaja samo iz molitve čistega srca. Tedaj bodo vsi tisti, ki so v vaši bližini občutili ljubezen mojega Sina. Molite za tiste, ki jih je izbral moj Sin za vodje na poti k odrešenju. Naj bodo vaša usta zaprta za vsako sodbo. Hvala vam! »
_______________________________________

JULIJ 2012


MEDŽUGORJE
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/Sporočilo, 25. julij 2012 [O]

«Dragi otroci! Danes vas kličem k dobremu. Bodite nosilci miru in dobrote v tem svetu. Molite, da vam Bog da moč, da bi v vašem srcu in življenju vedno vladala upanje in ponos, ker ste božji otroci in nosilci Njegovega upanja temu svetu, ki je brez radosti v srcu in brez prihodnosti, ker nima srca odprtega k Bogu, ki je vaša rešitev. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. »


__________________________________________

MALI  LOŠINJ

BLAGDAN GOSPE KARMELSKE
16.7.2012 (Ponedeljak)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu gdje ćete primiti velike milosti.
Djeco moja, vi koji ste iseljeni iz otoka u razne krajeve Zemlje, a najviše u Ameriku, vratite se. Djeco, otkad vas pozivam da se vratite svojim ognjištima – svojim otocima. Žalosna sam gledajući lokote na vratima i urušavanje kuća. Vaši preminuli sklapaju ruke moleći za vaš povratak.
Djeco, danas sam pohodila i Srakane. Danas su i tamo na Srakanama primljene milosti kao i ovdje na Brdu ukazanja.
Sad vas sve liječim duhovno i tjelesno. Oni koji su pozvani na trpljenje neka prikazuju svoja trpljenja za svijet. Velika se nevremena spremaju. Molite za one koji za vrijeme nevremena stradavaju – za njihove duše.
Sad izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.
Sve vas blagoslivljam kao i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Molite, molite, molite!


Napomena: Srakane je naziv malog otoka nedaleko Malog Lošinja. Žitelji togo otoka iselili su u Ameriku. Vraćaju se na otok samo ljeti da bi u zajedništvu proslavili blagdan Gospe Karmelske. U tom mjestu nalazi se crkva Gospi Karmelskoj a slavi se 16. srpnja.
_____________________________________________________

MEDŽUGORJE
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/Sporočilo, 2. julij 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition^
«Otroci moji, zopet vas materinsko prosim, da se za trenutek ustavite in razmislite o sebi in o minljivosti tega svojega zemeljskega življenja. Zatem razmislite o večnosti in večnem blaženstvu. Kaj želite, po kateri poti želite iti? Očetova ljubezen me pošilja, da vam bom posrednica, da vam z materinsko ljubeznijo pokažem pot, ki vodi k čistosti duše, duše neobremenjene z grehom, duše ki bo spoznala večnost. Molim, da vas obsije svetloba ljubezni mojega Sina, da premagate slabosti in izidete iz bede. Moji otroci ste in jaz vas vse želim na poti odrešenja. Zato, otroci moji, zberite se okoli mene, da bi vas mogla spoznati z ljubeznijo svojega Sina in tako odpreti vrata večnega blaženstva. Molite, kakor tudi jaz, za svoje pastirje! Zopet vas opozarjam, ne sodite jih, ker jih je izbral moj Sin! Hvala vam! »
_____________________

JUNIJ 2012

MEDŽUGORJE
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/

Sporočilo, 25. junij 2012 [O]

Marija during an apparition^
«Dragi otroci! Z velikim upanjem v srcu, vas tudi danes kličem k molitvi. Če molite, otročiči, ste z menoj in iščete voljo mojega Sina in jo živite. Bodite odprti in živite molitev in naj vam bo v vsakem trenutku začimba in radost vaše duše. Z vami sem in za vse vas posredujem pri svojem sinu Jezusu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu! »
___________________

Sporočilo, 25. junij 2012 [O] - Letno prikazovanje vidkinji Ivanka Ivanković


120625a^

Po pripovedovanju vidcev Vicke, Marije in Ivana imajo vsakodnevna prikazovanja (imajo še po 9 skrivnosti). Mirjana, Ivanka in Jakov pa imajo enkrat letno (imajo že po 10 skrivnosti). Mirjana je malo izjema, saj ima tudi dodatna videnja 2. v mesecu.
Ivanka nima več vsakodnevnih videnj od 7.maja 1985. Gospa je Ivanki pri izročitvi zadnje 10 skrivnosti rekla, da se ji bo skozi vse življenje enkrat letno prikazovala na obletnico prikazovanj (25.junija). Tako je bilo tudi letos. Prikazovanje, ki je trajalo 7 minut je Ivanka imela doma. Prikazovanju so bili navzoči samo Ivankina družina.
Po prikazovanju je vidkinja Ivanka povedala: Gospa mi je govorila o 5. skrivnosti in na koncu je rekla:

«Dajam vam svoj materinski blagoslov. Molite za mir, mir, mir.“»
____________________________

MEDŽUGORJE

Sporočilo po vidcu Ivanu z dne 22.6.2012:

Dragi otroci, tudi danes vas ponovno vabim: odločite se za Jezusa! Odločite se in pojdite z Njim v bodočnost. Z vami sem, dragi otroci, ker mi je moj Sin dopustil, da lahko ostanem tako dolgo z vami; ker vas želim voditi, učiti, vzgajati. Želim vas vse voditi k svojemu Sinu, želim vas vse voditi v raj. Zato vas tudi danes ponovno vabim: odločite se za Njega! Postavite Ga na prvo mesto v vašem življenju! Dragi otroci, ta svet v katerem živite je prehoden, zato se odločite! Odločite se za mir, živite mir! Odločite se za molitev! Molite, dragi otroci, molite, molite! Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu!
....................................................................................................................................
Draga djeco, i danas vas iznova pozivam odlučite se za Isusa. Odlučite se i pođite zajedno s Njim u budućnost. S vama sam draga djeco, jer mi je moj Sin dopustio da ovoliko ostanem zajedno s vama, jer vas želim voditi, učiti, odgajati. Želim vas sve voditi ka mome Sine, želim vas sve voditi ka raju. Zato vas iznova danas pozivam odlučite se za Njega. Stavite ga u vašem zivotu na prvo mjesto. Draga djeco, ovaj svijet u kojem vi živite je prolazan, zato se odlučite. Odlučite se za mir, živite mir. Odlučite se za molitvu. Molite draga djeco, molite, molite. Hvala vam draga djeco i danas što ste se odazvali mome pozivu.


http://www.medjugorje-si.org/pogovori/viewtopic.php?f=10&t=1942&sid=a0b6384bc8f42984b8f457326c3503ee
__________________

MALI LOŠINJ

BLAGDAN PREČISTOG SRCA MARIJINA16.6.2012 (Subota)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!
Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom Svetištu.
Vidim vaše križeve – vaše boli. Vi koji trpite, nosite i dalje svoj križ. Djeco, znajte, da ćete se spasiti samo po križu. Trpite kao što je Isus trpio. Opraštajte onima koji govore: »Neka vas sada Majka spasi i ozdravi.« Djeco moja, molite za te osobe jer ne znaju što govore. Djeco, oni ne znaju da trpite i za njih. I ona djeca koja trpe u neimaštini trpe da vas bogate iskušamo Isus i Ja.

Djeco moja, vi bogati, vaše bogatstvo je ovdje na Zemlji. Vi ste vezani za to bogatstvo a siromašni će biti bogati kod nas. Djeco cijeloga svijeta, koji trpite, budite radosni. Ne pokleknite nad njihovim bogatstvom.

Ah, djeco moja, mi možemo dati sve siromasima, pa i bogatstvo, sli njima to nije vrijedno kao što smo Isus i Ja.

(Majka je Živki pokazala svoje Srce): Djeco moja, ovo Srce nije samo za vas već je to Srce cijeloga svijeta. Sinovi moji neka što više propovijedaju ljubav i mir. Neka ne gledaju tko je koje vjere i boje kože. Znajte da je jedan Otac a to su tri Božanske osobe: Otac, Sin i Duh Sveti.

Molite 9-nicu za cijeli svijet – za obraćenje. Blagoslivljam vas i sve što nosite sa sobom na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.

Molite, molite, molite!

http://www.kraljicaljubavi.hr/
http://www.kraljicaljubavi.hr/uvod/uvod-content.html
____________________
MEDŽUGORJE

Sporočilo po vidcu Ivanu Dragičević 15.junija 2012

„Dragi otroci. Vedite, da vas Mati ljubi in z ljubeznijo vas želim voditi. Prišla sem da vam pokažem, da Bog obstaja. Zato vas tudi danes vabim odločite se za Njega. Postavite Ga v vašem življenju, v vaših družinah na prvo mesto in pojdite skupaj z Njim v bodočnost. Dragi otroci, skozi ta čas milosti ki prihaja, želim da obnovite moja sporočila in da mi rečete ' DA '. Hvala vam dragi otroci, ker ste mi rekli 'DA'.

…....................................................................................
Gospina poruka preko vidioca Ivana Dragičevića 15.6.2012

"Draga djeco! Znajte da vas Majka ljubi i s ljubavlju vas želim voditi.Došla sam da vam kažem da Bog postoji. Zato vas i danas pozivam odlučite se za Njega. Stavite Ga u vašem životu, u vašim obiteljima na prvo mjesto i pođite zajedno s Njim u budućnost. Draga djeco, kroz ovo vrijeme milosti koje dolazi,želim da obnovite moje poruke i da mi kažete 'DA'. Hvala vam draga djeco,što ste mi rekli Da."


http://www.medjugorje-si.org/pogovori/viewtopic.php?f=10&t=1942&sid=a0b6384bc8f42984b8f457326c3503ee
___________________
MEDŽUGORJE

Sporočilo, 2. junij 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition
«Dragi otroci, neprestano sem med vami, ker vam s svojo brezmejno ljubeznijo želim pokazati rajska vrata. Želim vam povedati, kako se odpirajo: po dobroti, usmiljenju, ljubezni in miru - po mojemu Sinu. Zato, otroci moji, ne izgubljajte časa z ničevostmi. Rešiti vas more samo poznavanje ljubezni mojega Sina. Po tej odrešenjski ljubezni in Svetem Duhu je On izbral mene, jaz pa skupaj z Njim izberem vas, da boste apostoli Njegove ljubezni in volje. Otroci moji, na vas je velika odgovornost. Želim, da bi s svojim zgledom pomagali grešnikom, da spregledajo, obogatili njihove siromašne duše in jih vrnili v moje naročje. Zato: molite, molite, postite se in se redno spovedujte! Če je uživanje mojega Sina center vašega življenja, potem se ne bojte, vse vam je mogoče. Z vami sem. Vsak dan molim za pastirje in od vas pričakujem enako. Ker, otroci moji, ne morete brez njihovega vodenja in krepčanja po blagoslovu. Hvala vam!»

____________________
MAJ 2012
MEDŽUGORJE

Sporočilo, 25. maj 2012 [O]

Marija during an apparition
«Dragi otroci! Tudi danes vas vabim k spreobračanju in svetosti. Bog vam želi po molitvi dati radost in mir, vi pa ste, otročiči, še daleč, navezani na zemljo in na zemeljske stvari. Zato vas znova vabim: odprite svoje srce in pogled k Bogu in Božjim stvarem, in radost in mir bosta zavladala v vaših srcih. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. »
_________________________________


Sporočilo po vidcu Ivanu Dragičević 18.maja 2012
Gospa je še posebej molila za duhovnike, škofe in svetega Očeta. Vabi nas:

"Dragi otroci, tudi danes vas želim povabiti; molite z menoj za moje pastirje, da vodijo svoje črede neutrudno v veri. Mati moli skupaj z vami. Molite dragi otroci z Materjo. Hvala vam dragi otroci tudi danes ker ste se odzvali mojemu klicu."
................................................................................................
Poruka preko vidioca Ivana Dragičevića 18.5.2012
Gospa je posebno molila za svećenike, biskupe i svetog Oca. Poziva i nas:

Draga djeco i danas vas želim pozvati molite zajednom samnom, za moje pastire da vode svoja stada neumorno u vjeri. Majka moli zajedno s vama. Molite draga djeco s Majkom. Hvala vam draga djeco i danas što ste se odazvali mome pozivu.


http://www.medjugorje-si.org/pogovori/viewtopic.php?f=10&t=1942&sid=a0b6384bc8f42984b8f457326c3503ee
____________________
MALI  LOŠINJ

16.5.2012 (Srijeda)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!
Draga moja djeco, hodocasnici moji, hvala na hodocašcu u ovo Svetište.
Djeco moja, vidim vaše križeve, vaša trpljenja. Svako trpljenje je za nešto.

Djeco moja, sjetite se ranijih poruka koje sam vam dala, a to se sve sada obistinjuje. Žalosna sam što nitko ne prepoznaje sva ova dogadanja koja se dogadaju i koja se trebaju dogoditi. Djeco, zato me poslao Isus da probudim zaspale. Djeco, mnogi hodaju u mraku. Ne želim da ih vodi moj neprijatelj. Molite za njihovo obracenje.

Djeco moja, vi koji vrijedate moje sinove, znajte da ne vrijedate njih nego mene. Ja preuzimam sve na sebe jer necu dopustiti da se blati moja Kruna. (U prijašnjim je porukama Majka rekla: „Svecenici su moja Kruna a vi se trebate klanjati kruni“.)

Hvala što ste molili devetnicu za Moju nakanu.

Djeco moja, placete nad svojom djecom jer su krenuli krivim putem. Nisu oni krivi a ni vas necu kriviti. Iskvarili ste ih novcem jer niste imali vremena odgajati ih. Sad molite za njih i njihovo zdravlje.

Sad vas lijecim. I one koji su po prvi put došli i njih sam zapocela lijeciti duhovno i tjelesno.

Blagoslivljam vas i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.

Molite, molite, molite!


ZLATI ROŽNI VENEC
po naročilu svete nebeške matere Marije, Kraljice Ljubezni, Mali Lošinj 29. 5. 1990

V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Presveto Srce Jezusovo, daj da te bom ljubil-a vedno bolj in bolj!

Namesto Oče naš:
Večni Oče, darujem Ti predragoceno Kri Jezusa Kristusa v spravo za naše grehe in za potrebe svete Cerkve.

Namesto Zdrava Marija:
Jezus, krotki in iz srca ponižen, upodobi naša srca po svojem Srcu.

Vsaka desetka ima zaključni vzklik:

  1. Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas in naših bratov, ki tavajo v temi!
  2. Presveto Srce Jezusovo, spreobrni grešnike, reši umirajoče, osvobodi duše iz vic.
  3. Presveto Srce Jezusovo, pomnoži nam vero, upanje in ljubezen.
  4. Presveto Srce Jezusovo, usmili se nerojenih otrok.
  5. Presveto Srce Jezusovo, ozdravi bolne.

Na koncu zadnje desetke se moli: Oče naš, Zdrava Marija in Slava Očetu.

_______________________
MEDŽUGORJE

Sporočilo, 2. maj 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition^
«Dragi otroci! Z materino ljubeznijo vas prosim, dajte mi svoje roke, dovolite mi, da vas jaz vodim. Jaz, kot mati, vas želim rešiti nemira, obupa in večnega pregnanstva. Moj Sin je s svojo smrtjo na križu pokazal koliko vas ljubi, žrtvoval se je zaradi vas in vaših grehov. Ne odklanjajte Njegove žrtve in ne obnavljajte Njegovega trpljenja s svojimi grehi. Ne zapirajte si rajskih vrat! Otroci moji, ne zgubljajte časa. Nič ni važnejšega od edinosti v mojemu Sinu. Jaz vam bom pomagala, ker me nebeški Oče pošilja, da moremo skupaj pokazati pot milosti in rešitve vsem tistim, ki Ga ne poznajo. Ne bodite trdih src. Zaupajte mi in častite mojega Sina. Otroci moji, ne morete brez pastirjev! Naj bodo vsak dan v vaših molitvah! Hvala vam! »

________________________
APRIL 2012

MEDŽUGORJE

Sporočilo, 25. april 2012 [O]

Marija during an apparition^
«Dragi otroci! Tudi danes vas kličem k molitvi in naj se vaše srce, otročiči, odpre Bogu kakor cvet toplini sonca. Jaz sem z vami in posredujem za vse vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. »___________________
MALI LOŠINJ

16.4.2012 (Ponedeljak)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!

Hodocasnici moji , draga moja djeco, dok vas vidim odmah mi srce zaigra.
Djeco moja, vidim vaše križeve – stenjuci ih nosite. Djeco moja, ne odbacujte svoje križeve. Nosite ih strpljivo kao što je Isus nosio svoj križ.
Djeco moja, vi se tužite i mrmljate da vam je teško. Zar sto zaboravili kako je Meni bilo teško gledajuci muke Isusove. Djeco, nikad nisam prigovarala radi Moje boli vec sam vas prihvatila za svoju djecu. (Svojim grijesima mi smo Majci zadali bol). I vi sada strpljivo nosite svoje boli bez mrmljanja. (Majka je uzdahnula): Ah djeco moja, koliko sam puta rekla da ne ogovarate i da ne osudjujete svecenike. Djeco moja, postali ste suci. Malo se zamislite: jedan je SUDAC.
Sad blagoslivljam vas i sve što nosite sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.
Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.

Molite, molite, molite!


Djeco , molite 9-nicu za moju nakanu.

http://www.kraljicaljubavi.hr/
_____________________________________________________________


MEDŽUGORJE


Sporočilo, 2. april 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition^
«Dragi otroci, kot Kraljica miru vam želim, svojim otrokom, dati mir, pravi mir, ki prihaja po Srcu mojega božanskega Sina. Kot Mati molim, da v vaših srcih zavlada modrost, ponižnost in dobrota, da zavlada mir, da zavlada moj Sin. Ko bo moj Sin vladar v vaših srcih, boste mogli pomagati drugim, da ga spoznajo. Ko bo nebeški mir zavladal vam, ga bodo prepoznali tisti, ki ga iščejo na nepravih mestih in s tem zadajajo bolečino mojemu Materinskemu srcu. Otroci moji, velika bo moja radost, ko bom videla, da sprejemate moje besede in da mi želite slediti. Ne bojte se, niste sami. Dajte mi svoje roke in jaz vas bom vodila. Ne pozabite na svoje pastirje! Molite, da bodo vedno v mislih z mojim Sinom, ki jih je poklical, da pričujejo Zanj. Hvala vam. »

___________________________

MAREC 2012

MEDŽUGORJE


 Sporočilo, 25. marec 2012 [O]

Marija during an apparition^
«Dragi otroci! Tudi danes vam želim z radostjo dati svoj materinski blagoslov in vas poklicati k molitvi. Naj vam molitev postane potreba, da vsak dan bolj rastete v svetosti. Delujte bolj na svojem spreobračanju, ker ste daleč, otročiči. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. »

http://www.medjugorje.ws/sl/messages/month-march
____________________________

MEDŽUGORJE

Sporočilo, 18. marec 2012 [O] - Letno prikazovanje vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

120318a^
Vidkinji Mirjani Dragićević-Soldo se je Kraljica miru redno prikazovala od 24.6.1981 do 25.12.1982. Na zadnjem od teh videnj ji je zaupala deseto skrivnost in ji rekla, da se ji bo prikazala vsako leto, 18. marca. Tako je tudi bilo, v vseh teh letih. Tudi letos se je več tisoč romarjev zbralo k molitvi rožnega venca z željo, da bi bili prisotni ob tem srečanju Mirjane s Kraljico miru, ki je bilo letos ob "Plavem križu". Videnje se je pričelo ob 14.00 uri in trajalo do 14.05 ure. Devica Marija je dala sledeče sporočilo:
«Dragi otroci! Prihajam med vas, ker želim biti vaša Mati, vaša zagovornica. Želim biti vez med vami in nebeškim Očetom, vaša posrednica. Želim vas prijeti za roke in korakati z vami v boju proti nečistemu duhu. Otroci moji, povsem se mi posvetite. Jaz bom vzela vaša življenja v svoje materinske roke in naučila jih bom miru in ljubezni in potem jih bom predala svojemu Sinu. Od vas želim, da molite in se postite, ker boste samo tako znali pravilno pričevati za mojega Sina po mojem Materinskem srcu. Molite za svoje pastirje, da bodo mogli združeni v mojem Sinu vedno radostno oznanjati Božjo besedo. Hvala vam. »

http://www.medjugorje.ws/sl/messages/latest-message
__________________

MALI  LOŠINJ

16.3.2012 (Petak)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću ovom Svetištu.
Djeco moja, Meni zaigra Srce kad vas tu vidim. Najradije bih se ukazala svima vama, ali nije Mi dozvoljeno.
Djeco moja, vidim da je nekima blagdanom važniji posao i poljoprivreda. Malo je onih koji se blagdanom posvete samo Bogu. Kad su najveći blagdani gledam kako neki rade i zgrću u svoju riznicu.
Djeco moja, uvečer kad imate vremena saberite se. Ispitajte se. Bogastvo dodje i nestane u trenu. Mnogi ste to iskusili. Zato vas pozivam na molitvu, čišćenje svoje duše i na okrepu u kojoj se sam Isus daje. To neka vam bude na prvom mjestu, a tek onda posao.
Djeco moja, hvala vama koji ste molili devetnicu da bi se ublažile katastrofe. U buduće nemojte čekati da vas pozovem na molitvu za ublaženje katastrofa, jer će ih biti sve više i više.
Sad vas liječim duhovno i tjeljesno. Blagoslivljam sve vas i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.
Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Molite, molite, molite!
http://www.kraljicaljubavi.hr/
__________________

MEDŽUGORJE

2. marec 2012 [O] - Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

Mirjana during an apparition
«Dragi otroci, po neizmerni Božji ljubezni prihajam med vas in vas uporno vabim v naročje svojega Sina. Z Materinskim srcem vas prosim, otroci moji, a vas tudi opominjam, da vam bo na prvem mestu skrb za tiste, ki niso spoznali mojega Sina. Ne dovolite, da bi Ga tisti, ki gledajo vas in vaše življenje, ne želeli spoznati! Prosite Svetega Duha, da bo moj Sin odtisnjen v vas. Prosite, da bi mogli biti apostoli božanske luči v tem času teme in brezupa. To je čas vaše preizkušnje. Z rožnim vencem v roki in z ljubeznijo v srcu pojdite z menoj. Jaz vas vodim k vstajenju v mojemu Sinu. Molite za tiste, ki jih je izbral moj Sin, da bodo mogli vedno živeti po Njem in v Njem - Vrhovnemu Duhovniku! Hvala vam. »

____________________________________________

FEBRUAR 2012


MEDŽUGORJE

Sporočilo, 25. februar 2012 [O]

Marija during an apparition^
«Dragi otroci! V tem času vas na poseben način kličem: molite s srcem. Otročiči, vi veliko govorite a malo molite. Berite, premišljujte Sveto pismo in besede v njem napisane naj vam bodo življenje. Jaz vas spodbujam in ljubim, da bi v Bogu našli vaš mir in radost življenja. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. »
http://www.medjugorje.ws/sl/messages/
____________________________

MALI LOŠINJ

DVADESETDVOGODIŠNJICA UKAZANJA KRALJICE LJUBAVI U MALOM LOŠINJU
16.02.1990. - 16.02.2012
16.2.2012 (Cetvrtak)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!
Draga moja djeco, hodocasnici moji, hvala na hodocašcu u ovo Svetište. Hvala i za hodocašca u sva moja svetišta.
Djeco moja, vi vjernici moji, vi ste sol ove zemlje. Ne dopustite da sol obljutavi i da vas nevjernici gaze.
Djeco moja, vjernici moji, više sam puta rekla da se svecenici ne ogovaraju. Djeco, imate svoju djecu, nisu sva ista. Jedni su dobri a drugi ne, a jednako ste ih odgajali i voljeli. Zato i svecenici nisu svi isti. Stoga nemojte ih ogovarati i suditi jer vi niste suci. Kad vam dodje da ih ogovarate, molite za njih i vidjet cete da ce se popraviti.
Djeco, vidim vaše križeve i vaše boli. Sjetite se Isusa kolike je boli On imao. Sada vas lijecim duhovno i tjelesno. One koje sam zapocela ranije lijeciti sada nastavljam.
Molite se vašim zagovornicima jer oni mole za vas. Molite devetnicu na moju nakanu. Vidim velika nevremena da ce nositi sve pred sobom. Neka vaše molitve umanje nevremena.
Sad vas blagoslivljam i sve što ste ponijeli za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Molite, molite, molite!

http://www.kraljicaljubavi.hr/

_________________________

MEDŽUGORJE

2. februarja 2012

Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

«Dragi otroci! Z vami sem že toliko časa in že toliko časa vam kažem na Božjo navzočnost in na Njegovo brezmejno ljubezen, katero želim, da vsi spoznate. A vi, otroci moji? Še naprej ste gluhi in slepi; ko gledate svet okoli sebe in ne želite videti kam gre brez mojega Sina. Odrekate se mu; toda On je vir vseh milosti. Poslušate me, ko vam govorim, toda vaša srca so zaprta in me ne slišite. Ne prosite Svetega Duha, da bi vas razsvetlil. Otroci moji, zavladala je ošabnost; jaz vam pa kažem na ponižnost. Otroci moji, zapomnite si: samo ponižna duša izžareva čistost in lepoto, ker je spoznala Božjo ljubezen. Samo ponižna duša postane raj, ker je v njej moj Sin. Hvala vam! ... Ponovno vas prosim, molite za tiste, ki jih je izbral moj Sin; to so vaši pastirji! »
_______________

JANUAR 2012


MEDŽUGORJE

2. januarja 2012

Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

«Dragi otroci! Z materinsko zaskrbljenostjo gledam v vaša srca, v njih vidim bolečino in trpljenje; vidim ranjeno preteklost in neprestano iskanje; vidim svoje otroke, ki želijo biti srečni, a ne vedo kako. Odprite se Očetu. To je pot k sreči - pot po kateri vas želim voditi. Bog Oče svojih otrok nikoli ne pušča samih, posebno pa ne v bolečini in obupu. Ko to dojamete in sprejmete, boste srečni in zaključeno bo vaše iskanje. Ljubili boste in se ne boste bali. Vaše življenje, bo upanje in resnica, ki je moj Sin. Hvala vam. Prosim vas, molite za tiste, ki jih je izbral moj Sin. Ne sodite, ker boste vsi sojeni. »
_________________________________________ 
SPOROČILO MALI  LOŠINJ
       16. januarja 2012
16.01.2012. (Ponedeljak)
DAN UKAZANJA
Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!
Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću ovom Svetištu. 
Djeco moja, Ja sam svaki dan u ovom Svetištu.
Djeco moja, nemiri su u svijetu, a to je zato, jer kršćani i muslimani 
ne podnose jedni druge. Djeco moja, i jedni i drugi,
 znajte da je jedan Otac nebeski i jednako vas sve voli, 
koji god Ga zaziva i moli u bilo kojem svetištu i bilo koje vjeroispovijedi bili. 
Kako vas Otac nebeski voli tako vas i Ja volim.
Vi vjerni moji, molite za jedinstvo kršćana. Djeco moja, molite ovih dana 
devetnicu za jedinstvo, a Ja ću je prenijeti Ocu nebeskom. 
Djeco, Isus je dao život svoj za vas - za čovječanstvo. 
On nije nikoga osudjivao. Ja želim da ni vi nikoga ne osudjujete.
Djeco, drago mi je kad čujem da svjedočite o primljenim milostima. 
Nastavite i dalje moliti Antona i Mariju za zagovor.
Djeco, sada sam nove započela liječiti, 
a nastavljam liječiti i one koje sam ranije započela.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.
Primite moj blagoslov i za sve što ste ponijeli za blagoslov. 
Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Molite, molite, molite!

http://www.kraljicaljubavi.hr/
_______________________________________________

SPOROČILO MEĐUGORJE
25. januarja 2012

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović - Lunetti v Međugorju 
25. januarja 2012
Dragi otroci! Z radostjo vas tudi danes kličem: 
odprite svoja srca in prisluhnite mojemu klicu! 
Znova vas želim približati svojemu Brezmadežnemu srcu, kjer boste našli 
pribežališče in mir. Odprite se molitvi, dokler vam ne postane radost. 
Po molitvi vam bo Najvišji dal obilje milosti in postali boste moje 
iztegnjene roke v tem nemirnem svetu, ki hrepeni po miru. 
Otročiči, pričujte s svojim življenjem za vero in molite, 
da bi vera iz dneva v dan rasla v vaših srcih. 
Jaz sem z vami.
 Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.

http://www.medjugorje-si.org/index.php
____________________

Poruka, 25. siječanj 2012
„Draga djeco! S radošću vas i danas pozivam otvorite vaša srca i slušajte moj poziv.
Ja vas iznova želim približiti mom Bezgrješnom srcu, gdje ćete naći utočište i mir.
Otvorite se molitvi, sve dok vam ona ne postane radost. Preko molitve Svevišnji će vam
dati obilje milosti i vi ćete postati moje ispružene ruke u ovom nemirnom svijetu koji žudi
za mirom. Svjedočite dječice vašim životima vjeru i molite da vjera iz dana u dan raste
u vašim srcima. Ja sam s vama.
Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

_______________________________________________